Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Doeltreffende vastgoedpromotie

Brochures, raampresentaties, buurtmailingen: je maakt het met Yisual. Maak in je eigen huisstijl gebruik van onze gebruiksvriendelijke editor of kies een passende, kant-en-klare template uit ons gevarieerde aanbod.

Maak kennis met onze krachtige editor

Yisual EasyEdit geeft je de mogelijkheid makkelijk en snel promotiematerialen voor de woning (in verkoop) aan te maken, te bewerken en te publiceren. Brochures, raampresentaties, buurtmailingen; je maakt het met Yisual.

Momenteel maken meer dan 3000 klanten gebruik van onze gebruiksvriendelijke editor. Zij werken iedere dag met kant-en-klare templates uit ons gevarieerde aanbod. Daarnaast zijn er kantoren die gebruik maken van onze maatwerk oplossingen: maatwerk van Yisual sluit naadloos aan op de eigen huisstijl en staat garant voor kwaliteit. Er is voor ieder wat wils!

Demo aanvragen

Direct vanuit Yisual adresseren en automatisch laten verspreiden

Makkelijk en snel het succes van jouw kantoor promoten? Of een nieuwe woning in verkoop onder de aandacht brengen? Dat kan met Yisual! Met onze radius picker selecteer je zelf in een handomdraai de woningen die jij wilt voorzien van een geadresseerde buurtmailing. Omdat de buurtmailingen geadresseerd zijn, ben je ook bij de mensen met een “NEE-NEE” sticker in beeld. Je hebt dus een onbegrensd bereik! Heb je een eigen adressen bestand? Dan kan je deze zelf uploaden in Yisual.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een gratis demo.

Demo aanvragen

30 stijlen, 860+ templates... Direct te gebruiken!

En daar blijft het niet bij. Wij breiden ons stijlen- en template aanbod voortdurend uit. Van brochures tot facebook posts - in strakke en speelse stijlen - we hebben het allemaal.

Heb je al een leuke stijl gevonden? Of wil je ze eens wat beter bekijken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Informatie aanvragen

Zit jouw stijl er niet tussen? Dan is maatwerk misschien wel wat voor jou.

Ons template aanbod bestaat onder andere uit:
- Brochure automatisch & handmatig
- BOG Brochure automatisch & handmatig
- A5 Brochure
- A4 Leaflet
- Raampresentatie A4 staand & liggend
- Raampresentatie A3 staand & liggend
- Buurtmailing Te koop & Verkocht
- Geadresseerde Buurtmailing Te koop, Verkocht & Gezocht
- Facebook & Instagram post
- Fotoalbum
- Verhuiskaart
- Promokaartje
- Visitekaartje Medewerker & Kantoor
- Voorblad Koopovereenkomst
- Voorblad Huurovereenkomst
- Voorblad Taxatierapport

Yisual DesignLab: sterk in maatwerk

Maatwerk van Yisual sluit naadloos aan op de eigen huisstijl en staat garant voor kwaliteit.

Onze designers ontwerpen én implementeren graag jouw uitingen.
Zo kan je geheel in je eigen unieke huisstijl gebruik maken van Yisual. Benieuwd naar wat we zoal gemaakt hebben? Bekijk ons werk.

Wil jij ook maatwerk? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze account­managers.

YisualPrintFactory: professioneel drukwerk tegen scherpe prijzen

Bestel je op werkdagen vóór 12.00 uur? Dan streven we ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te drukken en af te leveren aan PostNL.

Drukwerk is hét offline visitekaartje van je bedrijf. Daarbij is een professioneel uitziend naslagwerk van je product(en) van grote meerwaarde voor de uitstraling van je bedrijf.

Yisual staat voor kwaliteit. En dat geldt ook voor ons drukwerk. Het mooiste drukwerk bestel je in een handomdraai via ons systeem. Probeer het eens, be visual!

Yisual WebSpace: website per object

Breng jouw panden nog beter onder de aandacht met Yisual WebSpace. Met één druk op de knop vult de website zich met alle foto's van het object uit het door jou gebruikte software pakket.
Daarbij is ook de brochure beschikbaar via onze bladerbare viewer - Yisual ActiveView - én een download mogelijkheid.

Yisual WebSpace zorgt voor meer online zichtbaarheid van het object in verkoop én genereert meer traffic naar jouw kantoor website.

Lees meer

De voordelen van Yisual

Softwarepakket koppeling

Koppel jouw softwarepakket met Yisual. Realworks, EyeMove, Kolibri, Skarabee, Goes & Roos en Yes-co; alle data wordt automatisch geïmporteerd.

Professioneel drukwerk

Via Yisual kun je kwalitatief drukwerk afnemen uit onze eigen drukkerij. Er is een uitgebreid aanbod van formaten en papiersoorten beschikbaar.

Gebruiksvriendelijke editor

Snel enkele wijzigingen doorvoeren? Teksten aanpassen, een foto wijzigen of een pagina toevoegen? Met onze editor is het kinderspel.

Uniek ontwerp

Maatwerk van Yisual sluit naadloos aan op de eigen huisstijl en staat garant voor kwaliteit. Toe aan een nieuw ontwerp? Onze designers staan voor je klaar.

PDF export

Download in een handomdraai jouw visuele uitingen als PDF of online bladerbare viewer en publiceer ze op je website, Funda of een ander platform.

Persoonlijke supportdesk

Wij willen dat Yisual wérkt voor jou.
Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even wat kwijt? Wij staan voor je klaar.