Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Ontdek de magie van Yisual AI

Perfectioneer jouw woningpresentaties in een handomdraai. Ga direct aan de slag met onze 10 geavanceerde AI tools in jouw persoonlijke Yisual omgeving.

Foto's bewerken doe jij vanaf nu zelf!

Afbeeldingen bewerken doe jij voortaan direct met Yisual. Ga voor innovatie met onze 14 geavanceerde AI tools. Toon bijvoorbeeld de potentie van de woning met ruim 100 stijlvarianten, richt een lege ruimte in met één druk op de knop of vervang een familiefoto door een modern schilderij. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bespaar aanzienlijk veel tijd én geld met Yisual AI: maak zélf een snelle artist impression van jouw object in verkoop.

Heb je een minder aantrekkelijk object in de verkoop? Help potentiële kopers met het verkennen van nieuwe mogelijkheden voor elke kamer. Met een druk op de knop verander je de uitstraling van het object in een moderne inrichting, een rustieke en gezellige sfeer, of een gedurfde en eigentijdse stijl.

Variëren: toon de potentie van de woning met de keuze uit ruim 100 stijlvarianten


Laat jouw klanten ook zelf de magie van Yisual AI ontdekken!

Verhoog de betrokkenheid op de woning door mogelijke kopers via Yisual WebSpace zelf stijlvariaties aan te laten maken. Laat ze zo de potentie van de woning ontdekken en vergroot de kans op een hoger bod! Bezoekers kiezen op je WebSpace zelf middels een style picker van welke woningfoto ze een gratis stijlvariatie willen ontvangen en in welke woonstijl. Van industrieel tot een Scandinavische woonstijl, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Laat jouw klanten ook zelf de magie van Yisual AI ontdekken!

Verhoog de betrokkenheid op een woning en verhoog de kans op een hoger bod: geef jouw klanten toegang tot Yisual AI Studio. Hier uploaden ze de woningfoto's, experimenteren ze met ruim 15 woonstijlen en ontdekken ze de mogelijkheden van de woning. Je kunt jouw klanten op diverse manieren uitnodigen om een gratis account aan te maken in de Yisual AI Studio. Daarnaast geef je ze ook gelijk 250 credits cadeau, zodat ze vrijblijvend van het huis hun thuis kunnen gaan maken.

Geef de (ver)kopers gratis een Yisual AI account cadeau

Geef de verkopers van een woning toegang tot de Yisual AI Studio met een persoonlijk account en 250 gratis credits. Alle foto’s van de woning zijn direct beschikbaar in hun persoonlijke account. Verhoog daarnaast de betrokkenheid van de kopers op de woning door hen zelf stijlvariaties aan te laten maken .

Laat potentiële kopers stijlvariaties maken via Yisual WebSpace

Met Yisual WebSpace geef je extra aandacht aan het object in verkoop met een unieke website. Bezoekers kiezen op je WebSpace zelf van welke woningfoto ze een gratis stijlvariatie willen ontvangen en in welke woonstijl. Van industrieel tot een Scandinavische woonstijl, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Verwijs je klanten via je brochure naar Yisual WebSpace

Verwijs ontvangers van je brochure door naar je WebSpace met een wooninspiratie pagina in je eigen stijl! Wanneer jij met een standaard stijl werkt, staat deze pagina direct voor je klaar. Ook wanneer je een maatwerk brochure hebt denken we graag met je mee, zodat je de betrokkenheid op de woning kunt verhogen met AI!

Gummen en Vervangen

Verwijder en vervang ongewenste voorwerpen uit je foto's.

Gummen

Ruim de woning op met een druk op de knop. Ongewenste items verwijder je zonder tussenkomst van de fotograaf. Denk aan magneten op de koelkast en gezinsfoto's.

Vervangen

Het blurren van familiefoto’s is verleden tijd! In de Yisual AI Studio vervang je de foto simpelweg door een mooi schilderij. Toch liever gewoon de foto’s blurren? Dat kan met de tool Vervagen!

Vervagen: blur gemakkelijk persoonlijke elementen

Liever geen persoonlijke informatie op de foto's tonen? Vervaag het met Yisual AI!

In verband met de AVG is het belangrijk dat persoonlijke gegevens niet in beeld worden gebracht op woningfoto’s. Denk aan een familiefoto aan de muur of het kenteken van een auto in de straat. Met behulp van Yisual AI blur je deze gegevens in een handomdraai!

Inrichten: richt een lege ruimte volledig in

Staat er een ruimte in de woning leeg?

Voor potentiële kopers kan het lastig zijn om de mogelijkheden van de kamer te zien. Met Yisual AI richt je de kamer met slechts één prompt al in. Kies daarnaast bijvoorbeeld voor een industriële woonstijl om de sfeer van de ruimte te bepalen.

Opvullen: snel een ander kleurtje op de muur

Liever geen variaties tonen, maar wel die ene gekleurde muur opfrissen? Yisual AI helpt je daarbij!

Van een knalroze muur in de kinderkamer tot een rode muur in de woonkamer: niet iedere potentiële koper kijkt daar even goed doorheen. Help hen door de foto aan te passen en de kleur te vervangen door een rustigere tint. Ga bijvoorbeeld voor wit, beige of lichtgrijs.

Uitbreiden en Verscherpen

Maak foto's groter met behoud van inhoud en verhoog de kwaliteit van wazige foto's.

Verscherpen

Niks is zo vervelend als onscherpe foto's in je brochure of ander promotiemateriaal. Met de Yisual AI Studio verhoog je de kwaliteit aanzienlijk, wat de foto's direct geschikt maakt voor haarscherp drukwerk.

Uitbreiden

Met Yisual AI breid je de foto zowel horizontaal als verticaal uit mét behoud van inhoud. Breid bijvoorbeeld een foto van de woning uit met extra lucht zodat je hem tóch netjes kwijt kan in een staand fotovlak.

Maar er is nog meer!

Genereren: laat Yisual AI op basis van jouw tekst én kleuren een afbeelding genereren

Soms ben je lang op zoek naar een rechtenvrije foto, maar vind je niet wat je zoekt. Met Yisual AI genereer je rechtenvrije foto’s op basis van jouw tekstuele input. Daarnaast kan je aangeven welke kleuren je wilt gebruiken in de afbeelding. Zo hoef je nooit meer eindeloos te zoeken en sluit het eindresultaat naadloos aan op jouw wensen.

Knippen: snijd een afbeelding uit en behoud hoge resolutie.

Yisual AI helpt je bij het verwijderen van een achtergrond én laat je direct een nieuwe achtergrond genereren. Zo kan je er voor kiezen om de achtergrond te behouden en in de stijl van een beroemde schilder te laten genereren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verplaatsen: verplaats onderdelen binnen een foto

In de Yisual AI Studio verplaats je objecten in een handomdraai voor een betere compositie:  schuif bijvoorbeeld een lamp  van links naar rechts,  zet een vaas op tafel een stuk opzij of hang een schilderij op een andere plek.

Tekenen: laat Yisual AI een afbeelding maken op basis van jouw tekening

Ben je op zoek naar een rechtenvrije foto en heb je precies voor ogen hoe deze eruit moet komen te zien? Yisual AI heeft slechts enkele simpele vormen nodig om een bijzondere afbeelding te genereren. Zo zet je jouw ideeën, met een simpele schets, om in een waar kunstwerk.

Herkleuren: verbeter je woningfoto's, voeg een filter toe

Bewerk je foto’s door bijvoorbeeld de helderheid aan te passen, het contrast te vergroten of een filter toe te passen.

Invoegen: fleur de woning op, voeg elementen toe!

Is de woning wat kaal en wil je wat meer sfeer in de ruimtes toevoegen? Voeg bijvoorbeeld een schilderij toe aan een lege muur of zet een plant in de kamer.

Direct aan de slag met Yisual AI?

Ga naar jouw persoonlijke Yisual omgeving en kies in de door jou aangemaakte visual de afbeelding die je wilt bewerken. Ga naar de Yisual AI Studio en ga van start met de AI tools. Van verwijderen tot vervangen en van variëren tot vullen. Ontdek ze allemaal!
Ga direct aan de slag!

Heb je geen Yisual account of wil je meer informatie?

Neem hieronder geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.
Bedankt voor je bericht! We nemen snel contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Controleer het formulier nog eens.