Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Yisual Tools

Met onze tools bieden wij jou een ruim aanbod aan mogelijkheden.

Van een krachtige editor tot een koppeling met je softwarepakket. Van een online, bladerbare versie van je document tot een persoonlijk merkportaal voor al je uitingen. Neem een duik in de wereld van Yisual Tools, stel je persoonlijke pakket samen en haal het beste uit je visuals!

Yisual EasyEdit

EasyEdit is onze krachtige editor. In de editor kunnen alle templates makkelijk en snel worden aangemaakt, bewerkt en gepubliceerd. Doordat de editor een gebruiksvriendelijke tool is, valt er ook flink wat tijdwinst te behalen. Vraag een demo aan!

Yisual PrintFactory

PrintFactory staat voor onze professionele printservice. Via Yisual kun je kwalitatief drukwerk afnemen voor zeer scherpe prijzen uit onze eigen drukkerij. Er is keuze uit verschillende papiersoorten en formaten waardoor er een uitgebreid aanbod beschikbaar is.

Yisual DesignLab

Het DesignLab is onze ontwerpafdeling. Hier worden alle stijlen ontwikkeld en templates gemaakt. Ook voor maatwerk draaien wij onze hand niet om. Daag ons uit en we zetten samen iets moois neer! Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk het hier!

Yisual QuickShare

Met de handige content kalender van QuickShare plan en plaats je gemakkelijk jouw social media posts direct vanuit Yisual op Facebook en Instagram. Interesse? Neem contact met ons op of vraag een demo aan!

Yisual DirectMailer

Met DirectMailer selecteer je een straat of buurt en gebruik je onze krachtige filters om nauwkeurig potentiële geïnteresseerden te bereiken.  JA-NEE en NEE-NEE stickers vormen geen probleem. Dankzij gericht
adresseren mag jouw mailing in iedere brievenbus bezorgd worden.

Yisual AnySync

AnySync is de koppeling met CRM-systemen, software pakketten en andere databronnen van verschillende branches en klanten. De koppeling is geheel geautomatiseerd en zorgt zo voor een optimale workflow.

Yisual ActiveView

ActiveView is een online bladerbare versie voor brochures, fotoalbums, magazines en diverse andere uitingen. In deze versie zijn de gemaakte uitingen te bekijken zonder hiervoor een bestand te downloaden. Bekijk hier de ActiveView demo!

Yisual BrandPortal

BrandPortal is een online verzamelplaats voor al jouw uitingen en huisstijl elementen. Dit persoonlijke merkportaal biedt overzicht en geeft je onder andere de mogelijkheid makkelijk en snel een nieuwe voorraad drukwerk te bestellen. Lees meer over deze functie.

Yisual WebSpace

Met WebSpace reserveer je een eigen plek op het web. Met onze Essential en Professional pakketten hebben wij voor ieder budget een passende oplossing. Lees meer over WebSpace.

Yisual DataGraphic

DataGraphic is de tool die voorziet in data visualisatie en rapportages. De dataset van de gebruiker wordt omgezet in een unieke grafische weergave. Deze visualisaties zijn via Yisual te publiceren en te delen. Lees meer over deze tool.

Yisual MapMaster

Een object op de kaart zetten doe je met MapMaster. Of dit nu je eigen kantoorlocatie is of een pand in verkoop. Ook points of interest maak je makkelijk inzichtelijk. Zowel online als offline.

Meer informatie?
Neem contact met ons op.

Bedankt voor je bericht! We nemen snel contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Controleer het formulier nog eens.