Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Bereik jouw doelgroep gericht aan huis!

Voor zowel het ontwerpen van je direct mail als het efficiënt verspreiden hiervan ben je bij Yisual DirectMailer aan het juiste adres. Verspreid een A5 kaart of A4 envelop met leaflet en begeleidende brief. Met behulp van onze krachtige filters bereik je alleen jouw ideale doelgroep en voorkom je dat jouw direct mailing bij ongeïnteresseerden terechtkomt.

In 4 stappen doeltreffende promotie van jouw aanbod

Stap 1:
Wij zetten voor jou een gratis, persoonlijk Yisual account klaar!

Stap 2:
Samen kijken we wat voor direct mail het beste bij jouw wensen aansluit. Zo breng je jouw boodschap effectief onder de aandacht bij bewoners in de door jou gekozen buurt! In je account staan ook al een aantal gratis ontwerpen voor A5 kaarten voor je klaar. Hiermee kan je direct zelf aan de slag!

Zit de juiste template er niet bij voor jou? We bieden diverse andere opties aan! Ontdek de mogelijkheden.

Stap 3:
Verspreid de direct mailing via ons systeem: eenvoudig én gericht dankzij onze krachtige filters.

Stap 4:
Plaats je bestelling en wij regelen het drukwerk en de bezorging via PostNL. In een handomdraai ligt je direct mail bij jouw ideale klant in de brievenbus.

Stap 1

Aan de slag met jouw Yisual account

Wanneer jij aan de slag wilt met direct mail in Yisual, ontvang je van ons de inloggegevens voor jouw persoonlijke account. Hier kun je gelijk aan de slag met diverse A5 kaarten!

Vanuit jouw Yisual account vul je makkelijk en snel jouw kaarten met eigen foto's en teksten.

Denk hierbij aan kaarten met titels als...

 • Uw buren gingen u al voor!
 • Uw buren gaan dit jaar al besparen!
 • U heeft het perfecte dak voor het plaatsen van zonnepanelen!
 • Reserveer nu alvast uw installatiedatum en begin ook met besparen en verduurzamen!
 • De zomer komt eraan! Heeft u al een airco?

Stap 2

A5 kaart: de mogelijkheden

Ga voor een kaart en verspreid jouw boodschap gericht op A5 formaat, 300 grams papier. Voor de afwerking kun je kiezen voor een luxe mat- of glanslaminaat. Verstuur je liever een brief? Ook dat kan; scroll snel verder!

Standaard

Wil je direct aan de slag? Kies dan één van onze gratis standaard stijlen. Ze zijn direct beschikbaar in jouw account. Daarbij zijn ze ook nog eens gelijk voorzien van jouw huisstijlkleuren en logo! Wel zo handig.

Wil je een kleine wijziging? Dan is een premium template misschien wat voor jou.

Premium

Wil je naast jouw logo en huisstijlkleuren bijvoorbeeld ook een ander lettertype in je favoriete Yisual template? Of een kleur vervangen? Onze designers fine-tunen hem graag voor je. Hierna kan jij aan de slag!

Wil je een uniek ontwerp? Kijk dan eens bij maatwerk.

Maatwerk

Liever een unieke kaart? Dan gaat één van onze designers in samenspraak met jou aan de slag om een ontwerp te maken, volledig afgestemd op jouw wensen en huisstijl.

Helemaal tevreden? Dan wordt de template in Yisual gezet en kan jij aan de slag!

Aanleveren

Heb je een eigen ontwerp? Geen probleem! Wij implementeren gewoon jouw kaart in Yisual. Zo kan je hem alsnog met Yisual DirectMailer geautomatiseerd
verspreiden.

Wanneer je hiervoor kiest, ontvang je van ons de aanleverspecificaties.

Brief en leaflet in envelop: de mogelijkheden

Heb je aan een A5 kaart niet genoeg? Dan heb je ook de mogelijkheid om jouw boodschap te verspreiden middels een A4 brief en leaflet in een envelop met venster. Je kunt je boodschap dan kwijt op maar liefst 6 A4 pagina's: 2 van de brief en 4 van de leaflet.

Je brief wordt op 90 grams A4 formaat papier gedrukt. De leaflet, een dubbelgevouwen A3 formaat, wordt gedrukt op 150 grams papier. De envelop heeft een venster zodat het adres van de ontvanger zichtbaar is.

Aanleveren

Heb je al een ontwerp? Wij implementeren jouw uiting graag voor je in Yisual. Zo kan je hem alsnog geautomatiseerd
verspreiden met Yisual DirectMailer.

Maatwerk

Wil je een ontwerp dat volledig op jouw wensen is afgestemd? Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag om een geheel nieuw en uniek ontwerp te maken.

Stap 3

Stel jouw ideale doelgroep samen met behulp van onze filters

Klaar met ontwerpen? Tijd om te bestellen.
Zodra jouw ontwerp helemaal naar wens is, druk je in Yisual op de bestelknop en bepaal je in welke regio je jouw direct mail wilt laten bezorgen. Selecteer een volledige straat of buurt en stel jouw filters in: target op jouw ideale doelgroep en sluit overige adressen uit. Op deze manier bespaar je fors in je kosten en schrijf je alleen relevante personen aan!

NEE-JA en NEE-NEE vormen geen probleem!
Omdat de post geadresseerd worden verzonden, mag jouw direct mailing ook bezorgd worden in de brievenbussen met NEE-JA en NEE-NEE stickers.

Onze filters

 • Koopwoningen / huurwoningen selectie
 • Reeds geplaatste zonnepanelen
 • Geschiktheid van het dak
 • Dakoppervlakte in m2
 • Zonpotentie
 • Type woning
 • Bouwjaar
 • WOZ-waarde
 • Gezinssamenstelling
 • Lifestyle (Zoals: Groen / Duurzaam)
 • Maximaal installeerbaar kWp

Stap 3

Plaats je bestelling bij onze PrintFactory

Bestel je op werkdagen vóór 12.00 uur? 
Dan streven wij ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te drukken en af te leveren aan PostNL.

Heb je interesse of wil je nog wat vragen?

Onze accountmanagers geven je graag meer informatie in een vrijblijvende demo. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contactformulier.
Derk
Sylvia
Sander
Danker

Wil je aan de slag met Yisual DirectMailer?

Laat jouw gegevens hieronder achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden door te nemen.
Bedankt voor je bericht! We nemen snel contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Controleer het formulier nog eens.