Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Bereik jouw doelgroep gericht aan huis!

Voor zowel het ontwerpen van je direct mailing als het efficiënt verspreiden hiervan ben je bij Yisual DirectMailer aan het juiste adres. Verspreid een A5 buurtmailing of A4 envelop met leaflet en begeleidende brief. Met behulp van onze krachtige filters bereik je alleen jouw ideale doelgroep en voorkom je dat jouw direct mailing bij ongeïnteresseerden terechtkomt.

In 3 stappen doeltreffende promotie van jouw aanbod

Stap 1: Direct aan de slag
In jouw account staan gratis ontwerpen voor je klaar met jouw logo en kleurstelling. Hiermee kan je direct aan de slag!

Zit de juiste template er niet bij voor jou? We bieden diverse andere opties aan! Ontdek de mogelijkheden.

‍‍Stap 2: Gericht verspreiden
Verspreid jouw direct mailing via ons systeem: eenvoudig én gericht dankzij onze krachtige filters.

Stap 3: Professioneel drukwerk
Plaats je bestelling en wij regelen het drukwerk en de bezorging via PostNL. In een handomdraai ligt jouw direct mailing bij jouw ideale klant in de brievenbus.

Stap 1

A5 buurtmailing: de mogelijkheden

Ga voor een buurtmailing en verspreid jouw boodschap gericht op A5 formaat, 300 grams papier. Voor de afwerking kun je kiezen voor een luxe mat- of glanslaminaat. Verstuur je liever een brief? Ook dat kan; scoll snel verder!

Heb je de woninggegevens ingevuld in je CRM-systeem? Dan wordt je buurtmailing gelijk gevuld wanneer je hem aanmaakt! Je hoeft hem enkel nog te controleren en te bestellen.

Standaard

Zowel de verkocht, te koop als de gezocht buurtmailings zijn in ruim 30 stijlen beschikbaar en direct aan te maken via jouw Yisual account. Daarbij zijn ze ook nog eens gelijk voorzien van jouw huisstijlkleuren en logo! Wel zo handig. Is alle informatie correct? Bestellen maar!

Premium

Vind je één van de stijlen mooi, maar wil je de standaard template wat aanpassen? Of wil je het jezelf makkelijk maken door informatie vast te zetten? Dat kan geregeld worden! Onze ontwerpers finetunen de template graag voor je.

Aanleveren

Heb je al een ontwerp? Wij implementeren jouw uiting graag voor je in Yisual. Zo kan je hem alsnog geautomatiseerd
verspreiden met Yisual DirectMailer.

Wanneer je hiervoor kiest, ontvang je van ons de aanleverspecificaties.

Maatwerk

Wil je liever een ontwerp dat volledig op jouw wensen is afgestemd? Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag om een geheel nieuw en uniek ontwerp te maken. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Brief en leaflet in envelop: de mogelijkheden

Heb je aan een A5 buurtmailing niet genoeg? Dan heb je ook de mogelijkheid om jouw boodschap te verspreiden middels een A4 brief en leaflet in een envelop met venster. Je kunt je boodschap dan kwijt op maar liefst 6 A4 pagina's: 2 van de brief en 4 van de leaflet.

Je brief wordt op 90 grams A4 formaat papier gedrukt. De leaflet, een dubbelgevouwen A3 formaat, wordt gedrukt op 150 grams papier. De envelop heeft een venster zodat het adres van de ontvanger zichtbaar is.

Aanleveren

Heb je al een ontwerp? Wij implementeren jouw uiting graag voor je in Yisual. Zo kan je hem alsnog geautomatiseerd
verspreiden met Yisual DirectMailer.

Maatwerk

Wil je een ontwerp dat volledig op jouw wensen is afgestemd? Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag om een geheel nieuw en uniek ontwerp te maken.

Stap 2

Stel jouw ideale doelgroep samen met behulp van onze filters

Klaar met ontwerpen? Tijd om te bestellen!
Zodra jouw uiting helemaal naar wens is, druk je in Yisual op de bestelknop en bepaal je in welke regio je jouw direct mailing wilt laten bezorgen. Selecteer een volledige straat of buurt en stel jouw filters in: target op jouw ideale doelgroep en sluit overige adressen uit. Op deze manier bespaar je fors in je kosten en schrijf je alleen relevante personen aan!

NEE-JA en NEE-NEE vormen geen probleem!
Omdat jouw boodschap geadresseerd wordt verzonden, mag het ook bezorgd worden in de brievenbussen met NEE-JA en NEE-NEE stickers.

Onze filters

  • Koopwoningen / huurwoningen selectie
  • Soort woning
  • Woonoppervlakte
  • Bouwjaar
  • WOZ-waarde
  • Gezinssamenstelling
  • Gebruiksdoel

Stap 3

Plaats je bestelling bij onze PrintFactory

Bestel je op werkdagen vóór 12.00 uur? 
Dan streven wij ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te drukken en af te leveren aan PostNL.

Heb je interesse of wil je nog wat vragen?

Onze accountmanagers geven je graag meer informatie in een vrijblijvende demo. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand contactformulier.
Esmee
Marco
Derk
Sylvia
Sander
Danker

Aan de slag met Yisual DirectMailer!

Laat jouw gegevens hieronder achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden door te nemen.
Bedankt voor je bericht! We nemen snel contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Controleer het formulier nog eens.