Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Bereik jouw doelgroep gericht aan huis.

Met onze buurtmailings schrijf je gemakkelijk en efficiënt de juiste doelgroep aan. Voor zowel het benaderen van potentiële kopers als verkopers ben je bij Yisual aan het juiste adres.

Te koop Buurtmailing

Heb je een woning in de verkoop? 
Verstuur een te koop buurtmailing en motiveer potentiële kopers om een bezichtiging in te plannen!

Heb je de woninggegevens ingevuld in een CRM-systeem? Dan wordt de mailing gelijk gevuld! Je hoeft hem enkel nog te controleren en te bestellen.

Verkocht Buurtmailing

Heb je succesvol een woning verkocht? Laat de buurtgenoten zien hoe snel jij de woning van hun buren hebt verkocht en motiveer ze om ook hun huis door jouw kantoor te laten verkopen.

Met behulp van Yisual DirectMailer kan je zelfs filteren op soortgelijke woningen, zoals vrijstaand of twee-onder-een-kap.

Gezocht Buurtmailing

Op zoek naar de perfecte woning? Speciaal voor de aankoopmakelaar is de gezocht buurtmailing in het leven geroepen. Verspreid de mailing in de gewenste buurt en overtuig de huidige bewoners hun huis te verkopen!

Tip: Zet naast de wensenlijst ook een leuke foto van de zoekers op de mailing!

Wist je dat je ook meerdere woningen tegelijkertijd kan uitlichten op één buurtmailing? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden

Standaard Buurtmailing

Zowel de verkocht, te koop als de gezocht buurtmailings zijn in ruim 30 stijlen beschikbaar en direct aan te maken via jouw Yisual account. Daarbij zijn ze ook nog eens gelijk voorzien van jouw huisstijlkleuren en logo! Wel zo handig.

Kies je stijl en bepaal of hij geadresseerd of ongeadresseerd moet zijn. Is alle informatie correct? Bestellen maar!

Premium Buurtmailing

Vind je één van de stijlen mooi, maar wil je de standaard template wat aanpassen? Of wil je het jezelf makkelijk maken door informatie vast te zetten? Dat kan geregeld worden! Onze ontwerpers finetunen de template graag voor je.

Geef je wensen aan ons door via het contactformulier of stuur een mail naar support@yisual.com.

Maatwerk Buurtmailing

Wil je liever een ontwerp dat volledig op jouw wensen is afgestemd? Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag om een geheel nieuw en uniek ontwerp te maken. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Heb je al een buurtmailing? Dat is geen probleem! Wij implementeren gewoon je bestaande buurtmailing in Yisual.

Yisual DesignLab: sterk in maatwerk

Maatwerk van Yisual sluit naadloos aan op de eigen huisstijl en staat garant voor kwaliteit. Onze ontwerpers ontwerpen én implementeren graag jouw uitingen. Zo kan je geheel in je eigen unieke huisstijl gebruik maken van Yisual. Benieuwd naar wat we zoal gemaakt hebben? Onderstaande makelaars gingen je voor!

Thoma Post Makelaars

Van Doorn Makelaardij

DOEN Makelaars Buurtmailing

Stapper Vastgoed & Hypotheken

Maas Makelaars

Zoomer Makelaardij

Stapper Vastgoed & Hypotheken

Maas Makelaars

Zoomer Makelaardij

Thoma Post Makelaars

Van Doorn Makelaardij

Wil je even sparren? We staan voor je klaar!

Wil je even sparren?
We staan voor je klaar!

Bel 0118 700 237. Onze accountmanagers helpen je graag verder!

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat het ons dan gerust weten via onderstaande button.
Contactformulier
Marco
Derk
Sylvia
Danker

Bereik jouw doelgroep makkelijk geadresseerd aan huis!

Met Yisual DirectMailer selecteer je een straat of buurt en gebruik je onze krachtige filters om nauwkeurig potentiële geïnteresseerden te bereiken. 

Gebruik filters als Koopwoning/huurwoning selectie, soort woning en woonoppervlakte in m². JA-NEE en NEE-NEE stickers vormen geen probleem! Heb je een eigen adressenbestand? Die upload je gemakkelijk zelf in Yisual.

De rest regelen wij!
Filters ingesteld? Plaats je bestelling en wij regelen het drukwerk en de bezorging via PostNL. Jouw buurtmailings worden door onze PrintFactory gedrukt op 300 grams A5 formaat papier. Voor de afwerking kan je kiezen uit matlaminaat of glanslaminaat. Geen laminaat is ook mogelijk.

Interesse of meer weten?

Neem contact op!

YisualPrintFactory: professioneel drukwerk tegen scherpe prijzen

Bestel je op werkdagen vóór 12.00 uur? Dan streven we ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te drukken en af te leveren aan PostNL.

Drukwerk is hét offline visitekaartje van je bedrijf. Daarbij is een professioneel uitziend naslagwerk van je product(en) van grote meerwaarde voor de uitstraling van je bedrijf.

Yisual staat voor kwaliteit. En dat geldt ook voor ons drukwerk. Het mooiste drukwerk bestel je in een handomdraai via ons systeem. Probeer het eens, be visual!

Ook aan de slag met buurtmailings van Yisual?
Neem contact met ons op!

Bedankt voor je bericht! We nemen snel contact met je op.
Oeps, er ging iets mis! Controleer het formulier nog eens.