Yisual Disclaimer

Yisual is niet aansprakelijk voor mogelijke (druk)fouten of schade als gevolg van het gebruik van onze software en dienstverlening.

Op het gebruik van onze software en dienstverlening zijn onze voorwaarden en een privacybeleid van toepassing. Door onze software te gebruiken geef je aan deze voorwaarden te kennen en te accepteren.

Even geduld...

Kom werken bij Yisual!

(Fulltime) baan of stageplaats,
waar ben je naar op zoek?

Wil jij meebouwen aan Yisual, in de breedste zin van het woord?
Leuk! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent: van designers tot software engineers. Neem een kijkje bij onze vacatures!

Een open sollicitatie sturen is natuurlijk ook mogelijk. Vergeet dan niet je cv, motivatiebrief en eventueel portfolio mee te sturen!

Openstaande vacatures

Fulltime Senior Software Engineer HBO / WO

Duik jij graag de techniek in en vind je het een leuke uitdaging om mensen aan te sturen? Welkom bij Yisual!
Yisual is een snel groeiend bedrijf met jonge gedreven medewerkers. Dagelijks werken wij als hecht team aan een online platform waar maandelijks ruim 7000 gebruikers gebruik van maken. We voelen ons vereerd om voor 2300 makelaarskantoren in zowel binnen- als buitenland de brochures, raampresentaties en andere uitingen te mogen verzorgen. 

Naast de makelaardij richten wij ons vanaf 2021 op andere branches. Misschien kan jij ons daarbij aan mooie ideeën helpen? Verder ga je je voornamelijk bezig houden met het opbouwen en leiden van een goede IT architectuur. Daarbij stuur je het development team aan met behulp van de scrum methode. Ook neem je deel aan de management-teamvergaderingen.

Wat bieden wij?

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en marktconform salaris;

 • Splinternieuwe werkomgeving;

 • Werken in een jong team;

 • Vestiging op de kenniswerf in Vlissingen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma;

 • Je hebt kennis en ervaring van o.a. React, NodeJS en MongoDB;

 • Je bent werkzaam op senior niveau;

 • Je hebt de kwaliteiten om een agile team aan te sturen.

Beschik je over de kennis en ervaring die wij zoeken? En ben je enthousiast deze kennis met collega’s te delen? Dan past deze functie goed bij jou. Stuur jouw motivatiebrief + CV naar info@yisual.com

Stage Grafische Vormgeving MBO / HBO

Word jij blij van het dagelijks mogen vormgeven van online en offline materialen? En geef jij graag een creatieve invulling aan nieuwe ontwerpen? Welkom bij Yisual!

Yisual is een gebruiksvriendelijk online publicatie platform waarmee iedereen visuele uitingen kan maken, beheren en bestellen.
Op basis van koppelingen met de databron worden gegevens automatisch gevuld en visueel gemaakt. Hierdoor is het niet nodig om visuele uitingen handmatig te vullen of aan te passen als er (periodiek) wijzigingen zijn. Mocht er toch een handmatige wijziging gewenst zijn dan kan deze gemakkelijk doorgevoerd worden via de online editor.

Yisual is opgericht in 2014 en inmiddels hebben we ruim 7000 gebruikers. Ons platform is populair bij makelaars die Yisual gebruiken voor het genereren en opmaken van hun brochures, raampresentaties en buurtmailingen. Daarnaast weten ook veel ontwerpstudio's, internet- en communicatiebureaus ons te vinden!

Als voltallig lid van ons designteam ga jij je bezighouden met het ontwerpen en uitbreiden van ons template aanbod. Daarnaast ga je maatwerk ontwerpen en /of deze implementeren in Yisual. Ook het maken van visuele content voor onder andere onze Social Media kanalen en onze nieuwsbrief is een taak die jij mag vervullen.

Wat bieden wij?

 • Stagevergoeding;

 • Splinternieuwe werkomgeving;

 • Werken in een jong team;

 • Goed bereikbaar met het OV.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent op zoek naar een leuke stageplek;

 • Je hebt kennis van de Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator;

 • Je bent creatief en resultaatgericht.

Interesse? We maken graag kennis met je. Stuur jouw motivatiebrief, portfolio en CV naar info@yisual.com

Stage Management Assistent(e) MBO / HBO

Vind je het leuk hét aanspreekpunt van onze organisatie te zijn? Welkom bij Yisual!

Yisual is een gebruiksvriendelijk online platform waarmee ruim 7000 unieke gebruikers per maand web en print media maken, beheren en bestellen. Op basis van koppelingen met de databron worden gegevens automatisch gevuld en visueel gemaakt. Hierdoor is het niet nodig om visuele uitingen handmatig te vullen of aan te passen als er (periodiek) wijzigingen zijn. Mocht een handmatige wijziging gewenst zijn dan kan deze gemakkelijk doorgevoerd worden via de online editor.

Yisual is opgericht in 2014 en inmiddels werken wij voor ruim 2500 kantoren in zowel binnen- als buitenland. Ons platform is populair bij makelaars die Yisual gebruiken voor het genereren en opmaken van hun marketingmaterialen, zoals brochures, raampresentaties en buurtmailingen. Met onze klanten voorzien wij +/- 40% van de totale woningmarkt van marketingmaterialen. Naast de makelaardij weten ook veel andere bedrijven, zoals de HEMA en Persgroep (o.a. AD) ons te vinden.

Je voornaamste taak binnen het Yisual team is het onderhouden van contact met de klanten. Dit doe je zowel telefonisch als via e-mail. Daarbij beantwoord je diverse vragen en werk je nauwkeurig het klantenbestand bij. Het signaleren van verbeterpunten binnen jouw werkproces en het ondersteunen van het management door het organiseren en notuleren van vergaderingen zijn ook taken die jij mag vervullen.

Wat bieden wij?

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en marktconform salaris;

 • Splinternieuwe werkomgeving;

 • Werken in een jong team;

 • Vestiging op de kenniswerf in Vlissingen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Je bent klantgericht;

 • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Beschik je over de kennis en ervaring die wij zoeken? Dan past deze functie goed bij jou. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@yisual.com

Stage Applicatie- en mediaontwikkelaar HBO

Word jij blij van het dagelijks mee ontwikkelen aan een (internationaal) platform? En werk je graag met de nieuwste technieken? Welkom bij Yisual!

Yisual is een snel groeiend bedrijf met jonge gedreven medewerkers. Dagelijks werken wij aan een online platform waar ruim 7000 gebruikers maandelijks gebruik van maken. Als team zijn wij trots om voor 2300 makelaarskantoren in binnen en buitenland de brochures, raampresentaties andere uitingen te verzorgen. Naast de makelaardij richten wij ons op andere branches.

Het bedienen van onze gebruikers doen wij door API koppelingen met CRM-systemen en drukkerijen. Hierdoor ontvangen wij de data, maken wij het visueel én bewerkbaar en zorgen wij voor drukwerk.

Je gaat je voornamelijk bezig houden met het doorontwikkelen van ons platform. Daarbij werk je (o.a.) met de technieken Node.js, React en AWS Lambda. Het programmeren doe je vooral in TypeScript. Verder houd je je bezig met het maken van API koppelingen met andere platforms en ontwikkel en implementeer je maatwerk voor onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

 • Stagevergoeding;

 • Inspirerende werkomgeving;

 • Jong en ambitieus team;

 • Goed bereikbaar met OV.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent op zoek naar een leuke stageplek;

 • Je hebt kennis van de beschreven technieken. Het beheersen hiervan is een pre;

 • Je bent leergierig en resultaatgericht;

 • Je werkt graag in een team.

Interesse? We maken graag kennis met je. Stuur jouw motivatiebrief, portfolio en CV naar info@yisual.com

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Bij ons ben je aan het goede adres voor een leuke én leerzame stage, want wij zijn aangesloten bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Staat jouw vacature er niet bij? 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Kan jij ons ervan overtuigen dat wij op zoek zijn naar jou? Laat het ons weten in een open sollicitatie. Stuur je cv, motivatiebrief en (voor grafisch werk) portfolio naar info@yisual.com. Dan hoor je snel van ons.

Neem een kijkje in ons kantoor!